Nosaltres

Gaudeix del teu niu

Niuhouse  neix de la il·lusió de donar el màxim servei en tot el procés d’un habitatge fusionant l’avantguarda i les noves tecnologies de les noves generacions, amb la maduresa i l’experiència adquirida al llarg dels anys de professió.

Coneix-nos

Volem compartir cada nova il·lusió amb tu i acompanyar-te en el procés de trobar el niu que mereixes amb els nostres més de 20 anys d’experiència, compromís i atenció en el sector immobiliari.

Així com amb una àmplia cartera de propietats en les millors zones de La Cerdanya. Treballem per oferir l’excel·lència a cada cas i sobretot un tracte humà i personal alineat amb els nostres valors.

Socis amb amor pel sector

Anys d'experiència

Negociacions realitzades amb éxit

Missió i Visió

A Niuhouse volem projectar-nos amb tu, per això compartim coneixement, valors i una visió clara que s’alinea al nostre compromís i desig d’excel·lència.

La nostra missió

És acompanyar i assessorar els nostres clients els seus objectius i somnis a assolir relacionats amb la propietat immobiliària. Estem compromesos a proporcionar serveis de primera classe per a la compra, venda, rehabilitació, lloguer, decoració, restauració de masos històrics, i, administració de béns immobles. Treballem amb integritat, professionalitat i un profund coneixement del mercat immobiliari per assegurar-nos que els necessitats i els desigs dels nostres clients es compleixin de forma efectiva i eficient.

La nostra visió

És ser reconeguts com a líders del sector immobiliari pel tracte immillorable als nostres clients. Pel nostre procés des dels primers plànols o esbossos fins al final d’obra per entrar-hi a habitar. El nostre compromís ètic i moral amb els nostres clients és facilitar-los al màxim i amb la màxima celeritat tot de solucions innovadores i amb la confiança de poder readaptar-se a passibles nous canvis que sorgeixin durant el procés.

Qui som?

Jordi Vidal

Tècnic Superior en Desenvolupament
i Aplicació de Projectes de Construcció

Diplomat en Arquitectura Tècnica amb Complement Europeu

Grau en Arquitectura (en curs)

Expert en Màrqueting Immobiliari
(ISET Business School)

Agent de la Propietat Immobiliària

Joan Meya

Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació

Màster en Gestió i Direcció d’Agències Immobiliàries
(ISET Business School)

Agent de la Propietat Immobiliària

Per què triar-nos?

Perquè som tècnics apassionats per la creació de llars ideals i oportunitats d’inversió. Ens especialitzem en la gestió integral de propietats immobiliàries, brindant un niu acollidor per a famílies i aquells disposats a invertir en actius sòlids. La nostra experiència abasta des de la concepció de projectes fins a la gestió de compravendes immobiliàries.

Estem compromesos a fer realitat els teus somnis i objectius immobiliaris!

Professionals certificats

Cada membre del nostre equip compta amb una sòlida formació i una llarga trajectòria en el camp de l’arquitectura i la gestió immobiliària. Estem compromesos a brindar-te un servei de la més alta qualitat per a satisfer les teves necessitats i expectatives.

Propietats exclusives

Disposem d’immobles exclusius. La nostra acurada selecció ofereix propietats d’alta qualitat que compleixen amb els teus estàndards més exigents. Explora el nostre catàleg i descobreix les oportunitats úniques que tenim per a tu.

Aspirem a l’èxit

Aspirem a l’èxit en cada pas que donem. El nostre compromís és superar les expectatives i treballem àrduament per a garantir l’èxit en els nostres projectes.